Welkom op mijn website!

 

De titel verraadt het al een beetje, ik ben Saskia Martin, oftewel Sas en ik ben een gecertificeerde polyvagaal therapeut, (burn-out, auti, inspirerend, verbindend) coach, gediplomeerd in animal assisted interventions en Master in de criminologie. Ik ben gepassioneerd om mensen te helpen bij het verbeteren van hun emotionele welzijn en het versterken van hun veerkracht. Kortweg, ik wil mensen 'in hun sas' brengen. 

 

De polyvagaaltheorie is een baanbrekend model voor de werking van ons zenuwstelsel. Het heeft mijn begrip van de verbinding tussen ons lichaam, geest en emoties radicaal veranderd. Als polyvagaal therapeut en coach gebruik ik deze wetenschappelijke kennis graag om samen met jou te werken aan het verbeteren van je vermogen om stress te beheersen, emotioneel te reguleren en meer veerkrachtig te worden.

 

Mijn benadering van therapie is gericht op het creëren van een veilige, ondersteunende en niet-oordelende omgeving, waarin we op een ervaringsgerichte manier samen kunnen werken aan het opbouwen van vertrouwen, begrip en groei. Ik geloof dat ieder mens uniek is en daarom bied ik maatwerk therapie afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

Ik ben dankbaar voor de kans om met jou te werken aan jouw emotionele en mentale welzijn!

 

Neem gerust contact met me op als je vragen hebt of als je een afspraak wilt maken. Ik kijk ernaar uit om je te ont-moeten en samen aan de slag te gaan!

 

Saskia