Ontdek de Kracht van Paarden en Honden: Persoonlijke Assistentie en Begeleiding met een Persoonsvolgend Budget van het VAPH

 

Ben je op zoek naar ondersteuning en begeleiding in je dagelijks leven, en ben je geïnteresseerd in de therapeutische kracht van dieren, zoals paarden en honden? Als coach en persoonlijk assistent/begeleider bied ik mijn diensten ook aan voor mensen met een persoonsvolgend budget van het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap), en ik ben gespecialiseerd in het inzetten van paarden en honden als onderdeel van de begeleiding.

 

Ik begrijp dat het hebben van een persoonsvolgend budget betekent dat je zelf de regie wilt voeren over je leven en de ondersteuning die je ontvangt. Als persoonlijk assistent zal ik jouw behoeften en wensen centraal stellen, en ik bied de unieke mogelijkheid om paarden en honden te betrekken bij jouw begeleiding en groeiproces.

 

Paarden en honden hebben een bijzondere en helende kracht. Ze kunnen een bron van rust, vertrouwen en verbinding zijn. Als persoonlijk assistent en ervaren coach kan ik je begeleiden bij het werken met paarden en honden, en je helpen de voordelen van hun aanwezigheid te ontdekken. Samen zullen we de band tussen jou en deze dieren versterken, wat kan leiden tot zelfontdekking, emotionele groei en persoonlijke empowerment.

 

Naast het werken met paarden en honden, het werken op de paardenstal, kan ik je ook ondersteunen bij andere aspecten van je dagelijks leven. Dit omvat praktische taken, zoals huishoudelijke taken, boodschappen doen en administratieve taken, evenals emotionele ondersteuning, sociaal contact en het stimuleren van jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Mijn aanpak als coach en persoonlijk assistent is gebaseerd op empathie, respect en vertrouwen. Ik zal naar je luisteren, met je samenwerken en je ondersteunen bij het bereiken van je doelen, terwijl we gebruik maken van de therapeutische kracht van paarden en honden. Samen zoeken we naar de juiste weg die volledig is afgestemd op jouw behoeften en doelen, en dat rekening houdt met de aanwezigheid van deze prachtige dieren.

 

Als je op zoek bent naar een coach die gespecialiseerd is in het inzetten van dieren, met name paarden en honden, en je wilt profiteren van de voordelen van een persoonsvolgend budget van het VAPH, neem dan contact met mij op. Laten we samenwerken aan een leven dat vol betekenis en kansen is, met de bijzondere toevoeging van de dierenwereld.

 

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te begeleiden op jouw unieke reis, met de helende kracht van onze prachtige paarden- en hondenvrienden!