WAT KAN IK VOOR U DOEN

POLYVAGAAL THERAPEUT?

Ik ben als therapeut gespecialiseerd in het werken met dat deel van ons zenuwstelsel dat betrokken is bij reacties op stress en gevaar en het reguleren van onze hartslag, ademhaling, spijsverteringsstelsel,  emoties en reacties.

 

Ik gebruik methodieken en technieken gericht op het reguleren en balanceren van het polyvagaal systeem om jou te helpen omgaan met angst, trauma en andere stress gerelateerde problemen. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit ademhalingsoefeningen, lichaamsbeweging, cognitieve herstructurering, mindfulness en andere therapieën. 

 

Ik wil je helpen om veerkracht en zelfregulatie te ontwikkelen zodat jij je beter kunt aanpassen aan stressvolle situaties

 

COACH?

Als coach begeleidt en ondersteun ik jou bij het bereiken van je doelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Samen met jou zoek ik uit wat je doelen zijn,  ondersteun ik jou om je eigen antwoorden en oplossingen te vinden. Kijken we samen wat het juiste plan van aanpak is en hoe actie te ondernemen om ze effectief te bereiken.

 

Als coach en therapeut ben ik empathisch en ondersteunend, en help ik je jouw zelfbewustzijn te vergroten en jezelf beter te begrijpen. Ik creëer een veilige en ondersteunende omgeving in de natuur en/of met ondersteuning van paarden of honden waarin je je vrij voelt om je gevoelens en emoties te onderzoeken,  ik bied begeleiding en advies om je te helpen je doelen te bereiken en je dus 'beter in je Sas' te gaan voelen.